Ocet Jablečný

Omáčky a saláty budou ještě chutnější

Pravý jablečný ocet vyrobený v rodinném ovocnářství pana Hubáčka ve Slaném. Ocet je vyroben pouze ze zastudena vylisovaných jablek a nepasterizovaný. Takto vyrobený ocet je přírodním zdrojem vitamínů B1, B2, B3 a B6, obsahuje velké množství minerálů a stopových prvků (draslík, hořčík, fosfor, železo, fluor, křemík, síra, sodík), enzymů a přírodní kyseliny (pantothenovou, octovou a maleinovou).

Jablečný ocet je přírodní antibiotikum a antiseptikum. Ocet je velice jemný a používá se ve studené i teplé kuchyni, zejména pak k dochucení salátů, zálivek, omáček atd.

Doplňte si další chutě

První džemy v prodeji

18.9.2016

Právě v prodeji první kousky ručně vyráběných džemů. Ochutnejte jahodový džem s mátou a limetkou nebo jahodový džem s podílem ovoce 80%.

Připravte se na ochutnávku

10.9.2016

V prodeji višňový džem s podílem ovoce 66% (sladší) a rybízový džem s kousky višní s podílem ovoce 78% (kyselejší).

Zeptejte se nás

captcha Opište kód