Švestková povidla se skořicí

Vyrobeno z přírody

švestková povidla, která právě držíte v ruce, byla vyrobena v rodinném ovocnářství pana Hubáčka ve Slaném. Pro výrobu 100g povidel bylo použito 260g švestek z vlastních sadů, dále pak cukr a skořice. Díky tradičnímu postupu zpracování jsou výsledkem poctivá povidla vhodná nejen do koláčů, ale i na palačinky, pečivo a třeba jako doplněk k sýrům.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Ochutnejte další výtečné džemy a povidla

První džemy v prodeji

18.9.2016

Právě v prodeji první kousky ručně vyráběných džemů. Ochutnejte jahodový džem s mátou a limetkou nebo jahodový džem s podílem ovoce 80%.

Připravte se na ochutnávku

10.9.2016

V prodeji višňový džem s podílem ovoce 66% (sladší) a rybízový džem s kousky višní s podílem ovoce 78% (kyselejší).

Zeptejte se nás

captcha Opište kód